Skolan

Hej.
Nu sitter jag i datasalen i skolan och har NO. Jag och Magdalena har precis redovisat våran Powerpoint-presentaton om metaller som vi skulle jobba om. Det var bara vi och en grupp till som var klara så nu fick vi göra vad vi ville på datan medans dom andra jobbar med sina presentationer.

Sen har vi matte och sista timmen har vi elevensval. Sedan slutar vi!

Ikväll har jag träning!

bye<3

Jippi!

Jippi! det har äntligen blivit min födelsedag igen! Idag fyller jag 15 år! :D
I morse blev jag väckt av familjen och då fick jag öppna massor med paket!

Av min lillebror fick jag  ett jätte fint block som han hade valt helt själv. Det är både randigt rutigt och enförgade papper i det.
Och av min syrra fick jag en bok. (twiligt bakom kulisserna) :)
sedan av hela familjen fick jag kläder, klocka och massor med andra fina presenter! :)
Tack så JÄTTE mycket till världens bästa familj.
Snart ska jag iväg och träna, och sen när jag kommer hem igen så ska jag fika med familjen!
Tack mamma, pappa, julia & linus! Jag älskar er!



bye<3


Spott

Idag hade vi halvdag i skolan så vi slutade halv 12. :)
Det hände en fruktansvärd sak i skolan idag, jaf fick en spottloska i huvet! BLÄÄÄÄÄ!!!
Vi har 3 våningar i våran skola och jag var på våningen längst ner, och om man är på våning 2 och 3 så kan man hänga över trappräcket och se ner på de undre våningarna. Så då var det Rent ut sakt en IDIOT som är så omogen som tycker att det är kul och spotta innomhus, och så fick vell idioten syn på mitt huvud och laddade en JÄVLA  SPOTTLOSSKA!!!!!! och spotta det i mitt huvud!

Usch, fy och blä!!!!

jag stog och pratade med en tjej i min parralellkalss när jag kände att det komm nått blott i huvet, och av ren reflex så tar man ju upp handen och känner efter. Och sen när jag tittar på den blöta handen så är den full av spott! det var lite roligt också för vi stod och prata sen tittade hon på mig och började Ass garva.
BLÄ!
Men det var lite pinsamt för mig också för det var massa 6:or som stod i närheten och hela min klass som väntade på att få gå in i datasalen. Men eftersom jag hade spott hela huvet så fick jag och maggis springa iväg och tvätta mitt hår på toaletten!
Det kändes SÅÅÅÅ ÄCKLIGT.

När jag kom hem så kan ni ge er på att jag duscha! och av reglex så tog jag extra mycket shampo!

Om jag hade vetat vem det var som spottade hade jag satt dit han/hon direkt!


Nu ska jag iväg och se min gamla tränare anna Höglund spela basketmatch för hon är i stockholm och ska spela mot Solna Vikings, Ska bli Kul!!!

Anna

bye<3

Jag har fått en syrra!

Helgen har gått alldeles för fort!
Kanske för det har varit en rolig helg, med matcher och att träffa det roliga laget! Alviks 95 tjejerna är allmänt roliga! Jag och manda skrattar faktiskt väldigt mycket när vi är med dom. Hahah! ellerhur Amanda!

Och fresten så har jag glömt att berätta att jag och Världens bästa Amanda är syskon nu! :D vi bestämde det på tisdagsträningen som va nu i veckan. :D det var rätt så kul! Jag är alltså amandas STORASYSTER och hon är min lillasyster! hihi. Det passar ju väldigt bra också att det är så när hon är ett helt huvud längre än mig, fast jag tycker att det borde vara tvärtom! :D
Vi har planerat hur våra veckor kommer se ut framöver nu när vi är syrror.

* Vi ska dela rum.Amanda Lovade att städa rummet! haha eller kanske inte, men om hon inte vill dö av
DAMMFÖRGIFTNING så är det bra om hon gör det! :P

*Måndagar: tränar, vi och sen tittar vi på Spårlöst. :)
*Tisdagar: tränar, sen tittar vi på Dr house. :)
*onsdagar: vi åker till vällingby. :) 
*torsdagar: tränar, och sen tar vi typ 1000 roliga bilder :D
*fredagar: tränar, och sedan har vi myskväll och tittar på film och äter CHIPS MED DIPP! :)
*lördagar:Match, och sen är det PARTY TIME! Jihow! :)
*söndagar:Match, och sedan är det slappa resten av dagen! :) 


Syrran som gör ett DUNDER hopp! :D haha!

bye<3


USM igen! :D

Nu i helgen ska jag och mitt lag spela USM i södertälje. Och idag hade vi våran första match mot Eskilstuna, det gick väääldigt bra för vi vann med 40 poäng. :D
Efter matchen stannade vi kvar och tittade lite på en match.

Sedan åkte jag och mamma till IKEA. vi handlade bara lite småsaker där. Och till mig köpte vi en liten gullig blomma som jag ville ha på mitt sängbord i mitt rum. :) och så köpte vi även ljus som jag ska ha, och dom luktar VÄRLDSAGOTT!!!! :D


Sendan åkte jag och mamma till HeronCity somi ligger brevid. Vi skulle fika där, men istället kom vi på att vi inte hade ätit lunch så vi delade på på en tallrik från thai....

Sedan kollade vi i några affärer för att titta om det kanske fanns något speciellt som jag kunde önska mig till min födelsedag (26/1, på tisdag) :D.
Och sen åkte vi hem. :)

Imorgon har jag match igen :) jag hoppas allt går bra! ;D

bye<3

22/1

Idag fyller Världens bästa lillasyster "Julia" 10 år!
 Ett stort GRATTIS!

puss och kram på dig!
You are the best! (och Linus med såklart!)  :D


No

Ska ha no lekton i datasalen nu. Slutar om 1 timme :D

A old picture


Idag var jag kvar i skolan ända till kl 5. vi slutade halv 4, men jag och Sara frågade om vi kunde sitta kvar i skolan och skriva ett arbete på datan, som ska vara klart på tisdag nästa vecka (Min födelsedag! 26/1 :D )
Vi ska nämligen hålla i våran gympalektion då, så vi skrev ett schema till lektionen som vi ska lämna in.

Sen gick jag hem, då var jag tvungen att städa ,mitt rum och städa hamsterburen till hamstern (den heter Mini).
på fredag ska nämligen släckten komma för lillesyrran fyller år då, så det måste vara städat.

Sen var kl typ 7 eller halv 8, då gick jag hem till maggis och track te och åt sockerkaka som hennes mamma hade bakat. 
Den var mummsig! och typ när kl var tio i 9 så gick jag hem för mamma skulle möta mig så jag inte behövde gå själv i mörkret. :)

Hitta en gammal, gammal bild på mig!


Måndag

Gud vad kul det var i helgen!
Det var jobbigt men en skit rolig upplevelse! Även om jag inte går vidare till omgång 3 så har jag lärt mig mycket.
Dom som var tränare på regions grejen, var jätte SNÄLLA och SUPER bra!
Jag har även lärt känna tjejerna mycket bättre från mitt lag i alvik som var där också. Eftersom jag började där i höstas så har man inte fått riktigt tid med det. vi hade skit kul mellan träningarna och vi höll på att garva ihjäl oss!

Nu ska jag gå och duscha för jag kom nyligen hem från träningen. Sen ska jag titta på "Spårlöst" på tv4.
bye!
<3

REGIONSUTTAGNING!

Tjenare!
Nu har jag inte bloggat på en evighet känns det som, men i alla fall en vecka. Imorgon är det sista skoldagen sen har första veckan gått efter jullovet. Känns skönt att det har gått en vecka snart. Det har varit ganska lungt nu i början. Vi har bara haft 2 läxor :)

I helgen är det regionsuttagning! *NERVÖS*. Det börjar kl 8:00 på lördag morgon och slutar ca 18:00 på kvällen och så är det samma sak på söndagen. Det kommer vara 2 träningar varje dag som är 90 minuter långa och sedan kommer vi också äta lunch och ha teori om hur man gör vid skador och sådant...
Jag hoppas det blir kul, och att jag inte dör av nervositet innan det änns börjat! :P
Men sålänge jag gör mitt bästa och kämpar när jag är där, så kommer jag vara nöjd. (eller kanske inte).
Det känns alltid som man kan göra bättre, men jag ska vääärkligen försköka att inte göra någon besviken, speciellt inte min hjärna som ställer så höga krav på mig!

men, men, jag ska ta mig igenom resten av veckan och skriver jag hur det har gått. :)

bye!
<3


Match mot Täby.

Hejsan! idag har inget speciellt hänt.
jag vaknade någon gång runt 10:00-10:30. sen åt jag frukost och laddade till matchen som började kvart i två i brommahallen. Det var fruktansvärt att spela i den hallen! Det var så JÄDRA KALLT!!!!! vi fick värma upp med tjocktröjor och långbyxor, och föreldrarana och alla som var där och tittade fick stå med vinterjacka, mössa och vantar på sig. till och med  tränarna (inte Kamlesh) stod med jacka och vantar! blä! och när vi satt på bänken och inte splade fick vi sätta på oss tjocktröjor och hänga varma tröjor över benen för att vi inte skulle frysa och bli kalla!

Tillslut så vann vi matchen med 1 poäng! Jippi! men ingen fattar typ hur det gick till för vi spelade så dåligt, och vi låg under med typ minst 10 poäng hela matchen och sen helt plötsligt var det 30 sek kvar oc dom andra ledde med 1 poäng. och sen gjorde dagens hjälte "nathalie" mål och vi ledde med 1 poäng... Och vi vann matchen! :D


<3


Morfar

hello!
Igår var jag och min familj bjudna till min morfar och hans fru på middag. Jag och mamma har inte varit hemma hos morfar på ungefär 5 år. Väldigt länge sedan!
Det var faktiskt väldigt trevligt där. Min moster, hennes kille och deras son som heter Ludvig,(som snart fyller 1 år) var också där.

Ludde


En bild som fanns hemma hos morfar som är väldigt gammal.
Jag, Julia, Linus Och kusse Emma

<3


Tik Tok


TäbyCup 2010

Hej! Detta blir mitt första inlägg år 2010 :P
Den 2-4 januari så har jag spelat TäpyCup, Det är därför jag inte har hunnit skriva. Det har varit kul. Vi har spelat 5 matcher. Tyvär så åkte vi ut igår men vi fick spela en extra match idag ändå :D
Det har varit en väldigt rolig helg, för att vi har spelat väldigt bra på matcherna!
Även fast vi inte vann alla matcher så kämpade vi häcken av oss, så därför var det väldigt roligt!
Men nu är i alla fall Cupen över. :(
Men det blir ingen vila bara för det, utan imorgon har vi en träningsmatch mot alvik-94:or kl 1, Samling kvart över 12. :D
Fast det gör inte mig nått att det är match, jag har ändå inget att göra och det är ändå så SJUKT kul att spela match så jag säget bara:
-JIPPI!


Bilder från Cupen




<3


RSS 2.0