♥I just love the song!♥


Hola!

Idag hade vi Origenteringsdag med skolan. Det gick väldigt bra faktiskt :D

Efter orienteringen så fick vi sluta och åka hem, så jag, Hanna & maggis åkte till vällingby och käkade lunch där.

Sedan tog vi bussen hem. På bussen hände värsta läskiga grejen!
Kan inte förklara så noga men, busschauffören bromsade till lite och en tant som inte hade hunni sätta sig ner föll ner på golvet med en hög smäll och bara låg där och det blev Värsta kaoset och massa folk började säga att någon skulle ringa ambulans! Hon låg där ganska länge men några hjälpte henne upp och hon fick sätta sig. Hon hade blödit ur näsan. Bussen Stod kvar där länge så vi gick av där och gick resten av vägen istället för att vänta jätte länge på att vi skulle åka och att ambulansen skulle komma.


Ett klipp sommamma visade mig :D
Titta hela så fattar man skämtet! :)

Bye

♥R.I.P♥





Rest in peace våran fina Mimmi!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥ I Can´t stop loving this blog ♥

http://stephaniejf.blogg.se/


Precious

Precious Jones, en 16-årig analfabet, har hela sitt liv varit osynlig. Osynlig för pappan som våldtar henne, mamman som slår henne och myndigheterna som bara ser henne som ett i raden av Harlems alla förlorade själar. Men när Precious, gravid med sitt andra barn med sin far, möter en beslutsam och radikal lärare påbörjar hon en resa av utbildning och upplysning. Och Precious lär sig inte bara att skriva om sittliv, utan gördetäven till sitt eget för första gången.

(Beskrivning om filmen, taget från SF-bio)



Life is hard
Life is short
Life is painful
Life is rich
Life is precious


En tagande film! Värkligen värd att se!


KRAM<3


♥ Dear John ♥

Hej!
Den här filmen såg jag igår och jag tipsar er värkligen att se den!
Den var SKIT bra! :D
Jag Äääälska sånna här filmer!

Som sagt, Den var super bra och ni andra borde värkligen se den!



♥♥♥Godnatt på er!♥♥♥


Den fräcka jäveln!

Wohow vad läääänge sen jag bloggade! Jag har varken haft tid eller ork att blogga på ett tag, men idag har jag värkligen lust att berätta hur min dag har varit.

Men först måsta jag säga för dom som inte vet att jag praoar på en butik (eller två butiker) har varit på två olika... Alltså det är samma ägare.

Och nu ska de öppna en tredje affär som kommer vara en sommar butik i närheten av norrtälje någonstans. (typ gräddö), man i alla fall så är jag där nu och ska hjälpa till att fixa till öppningen. Så därför bor vi på ett landställe till en som jobbar där.
Och eftersom vi är på landet (Där det finns mkt djur), så började dagen med att vi satt och åt frukost och tittade ut på tomten så gick det en räv där! Och den var hur gullig som hellst! (även fast jag inte är någon särskild Djurälskare). Men i alla fall så stannade den plöttsligt och glodde in på oss i typ 10 sekunder som om den var assss sur.
Sen "satte" den sig. 
Pappa: Men kolla vad gulligt, den sätter sig!
Björn (pappas kompis, som vi bor hos) : Den sitter inte! Den SKITER!
Jag & maggis: Hahahahahahahaha
JAG: HAHAHAHAHAHA.

Den fräcka jäveln som bajar på tomten utan att plocka upp efter sig!

Haha, så började dagen :D

På "jobbet" så målades det hyllor och packades upp massa prylar. När vi skulle packa upp prylarna så sa dom att vi bara skulle ställa  allt på golvet för att de viste inte var det skulle ha allt.
Så då gjorde vi en liten djur värld av det :P (dom dansar runt midsommarstången) :D
Haha! vilken liv man har om man orkar hitta på sånna konstiga saker!

Vid lunchen höll vi på att dö av skratt.  Jag och pappa berättade om ett gammalt minne när vi var på ICA en gång och det hände en rolig sak. (orkar inte berätta om det nu) :P
Men vi hade svårt att sluta skratta!

Sen så togs det lite konstig bilder idag.


Haha! glömde berätta att när jag målade så fastnade det en fluga i färgen!


were is she?

Och föresten har jag glömt att berättat att jag har sett en bokbuss för första gången i mitt liv! Och jag gick in och kollade hur det såg ut inne i "biblioteket" och de va fett coolt! haha! Dom kör typ runt bokbussar lite då och då på landet för att dom som inte har ett bibliotek nära ska få kunna låna! Det känndes väldigt komiskt att se en liten buss som ska föreställa ett bibliotek om man jämför med dom stora som finns där man själv bor.


BYE <3


RSS 2.0