Kreta

Hej hej
Nu har jag varit här i chania (kreta) i ungefär 3 tre dagar. Och det är jätte härligt. Det är varmt och soligt, god mat och jätte vacker utsikt från hotellet. Vi har noll meter till stranden. Och stranden är väldigt fin. 
Vi har inte varit inne i stan och shoppat än men vi ska nog göra det imorgon. Poolen är jättefin och jag har badat mycket.
Igår kväll när vi åt middag var det någon trollkar som skulle trolla. fast han va så seeeeeg med tricken så det blev inte så roligt att titta på ;P
 jaja nu ska jag vila lite för jag har varit igång hela dagen och badat. För om ca 1 timme har vi bokat tennis banan så då ska jag iväg och spela tennis för första gången! haha
Ha det bra! :D
pöss <3

bild från google.

I <3 Grekland imorron!

Åhhhhhh asså man börjar få lite resfeber nu! det ska bli sååå härligt att åka till grekland imorron!
tro det eller ej men jag har inte hunnit solat en ända gång på hela sommaren och jag har inte varit och badat någon gång heller! asså jag vet att det är svårt att fatta men det är 100% sant! så jag är tyvär typ kritvit när jag kmr dit, men jag ska ligga och steka första veckan och sen ska jag inte gå upp från poolen alls andra veckan! haha. nej men jag ska i alla falll njuta sola, bada och shoppa så mkt som möjligt! det kan ni ge er på!!!!! ;)

Hooppas värkligen ni har det bra här hemma i sverige ni som är i sverige och njut värkligen av det lilla som är kvar på sommarlovet! För snart  börjar skolan :'( haha!
 
puu puss på er alla!<3
 

Skor


Har värkligen funderat på att köpa dom här skorna, men kan inte välja vilken färg!
vad tycker ni är snyggast?

Grosso

Hejsan svejsan!
Jusst nu har vi Fin främmande från Dubai som är och hälsar på hos oss.
Imorgon ska jag  med min kompis Amanda och jobba på pappas affär Grosso i stan. Det ska faktiskt bli skoj jaja.
Nu ska jag fortsätta vara social med våra gäster!
Kram<3

Amanda på bussen i Italien.

Amanda på hotellrummet i Italien! pose! haha

jag i italien


EM basket i södetälje (DU18)

Godmorgon snart drar jag till södertällje och titta på landslagen som spelar basket (EM). jag kommer vara där hela dagen sen kanske jag sover på hotell och är där nästa dag en stnd också.

nu måste jag dra, hare bra!<33


Im back!

Hej! jag är hemma från italien nu! Det harvarit sjukt roligt! jag håller på att ladda in bilderna i datan nu. Så jag orkar inte lägga in bilderna idag, det är sjukt många! iallfall nu är jag hemma och det känns skit skönt! hahah.
jag kommer berätta mer om resan senare när jag orkar.

En tråkig sak som hände idag var att Hanna flyttade till gotlan idag! Usch var jag/vi kommer sakna henne! det tror jag dom flesst som kände henne kmr göra! elrhur?
ja, ja jag har ju fler jätte bra kompisar kvar som tur är. Emme,sara i skolan ex & dom i basketlaget och många mer!

Men jag hoppas du får det JÄTTE bra på gotlan iallafall! Och det är jag säker på att du får! Vi kommer sakna dig Hanna!
Men jag hoppas vi ses snart!!!!!!! puss på dig!!!!<33333


JÄTTE GAMLA BILDER SOM KMR UNDER.

haha




Haha altid vi 4

RSS 2.0