Hot!

Idag har jag varit med emme, Vi har hoppat studsmatta, svalkas av oss med vattenspridaren och solat mm.
det har varit jätte roligt! vi tog några fina bilder på studsmattan fast jag orkar inte lägga in dom. Det har värkligen varit jätte varmt idag, och man kan äntligen säga att sommaren e här, fast det ska bli dåligt väder i veckan typ, men jag hoppas de håller sig såhär.

Igår (fredags) va jag i vällingby med emme, då köpte jag ett par skor.DS_245180_A.tifDS_245180_B.tif
Tyvär har jag redan massa skavsår och blåsor. men det hindrar mig inte att gå i dom!

puss<33


Bravo basketcup

Jag vet att jag inte har skrivit på länge men jag har så mycket...
Jusst nu är det Basketcup igen....
och jag vet att min blogg fortfarande ser hemsk ut men så fort jag får tid så ska jag försköka att exprementera och fixa den bra och ordentligt! :)
pöss på er!

jag vet!

Jag vet att min blogg ser HÄMSK ut!
Men det var en viss person som förstörde den. för att den skulle fixa den finare men sen orkade inte mer! hmhm.. ska jag nämna några namn Jimmy?!
jaja den kmr fixas snart!
kram

tillbax

Hej hej! hoppas ni har haft en bra vecka. Jag har värkligen haft fullt upp den här veckan, därför har jag inte kunnat skriva. på fredagen efter valborg åkte jag iväg oplanerat till norrköping. Det var nämligen landslagsläger där (Basket).
Och mamma var där och jobba. så hon ringde på torsdagskväll och fråga om jag ville åka dit med min kompis. (amanda)

vi åkte bil med hennes föreldrar och hennes lillebror. Men innan vi åkte till Norrköping så lämnade vi hennes brorsa i Eskilstuna på basketläger, så vi var där under förmiddagen.
iallafall, vi var i Norrköping underhelgen, och det var SKIT kul.

Sen under veckan har jag tränat och haft ganska körigt. Skola, solna vikings match på tisdagen och ja... orkar inte rabbla. men ni fattar nog! alla har köriga veckor.

Nu kom jag nyligen hem från tränigen har precis dischat.

Imorgon börjar en basket cup som heter "Lampe Challenge"  vi har match mot blackeberg. Och vi ska förhoppningsvis spöa skiten ur dom! :)

Skriv er snart igen när jag har tid!  ;) Kram<33

RSS 2.0