Charlaine Harris, död tills mörkret faller

Idag har jag varit i vällingby och köpt några sissta saker till Italien. jag köpte bla Solbriller.

Och idag har jag läst ut boken "död tills mörkret faller" Den var jätte bra. Så därför är jag glad :p
Men dom andra böckerna som fortsätter i denna serie finns inte på svenska än. Och jag vet inte om dom kommer ut heller? :S men jag hoppas! för jag orkar inte läsa dom på engelska än iallafall. Men i värsta fall om de inte kommer ut så kmr jag läsa dom än så engelska för jag vill värkligen läsa fortsättningen!

Om det är någon som vet om de kommer ut på svenska så får ni gärna skriva det i ett komentar.
Om ni vet (När den kommer ut och vad den heter)




Ha det bra!<3

Sjukt!

Det värker i min kropp när jag ser detta klipp! jag känner mig sjukt ovig! :p

Italien<33

Åhh vad härligt det är med sommarlov! Lite otur med vädret bara än så länge. Men det blir nog soligt och varmt snart, får vi hoppas iallafall!

Snart ska jag till ITALIEN på basket läger och jag är Såå Jävla glad rent ut sagt! Det kommer vara ett minne för livet, som jag kommer dela med mina kompisar som jag ska dit med, (utan föreldrar).! :D
Det kommer bli kul, vi kommer ha det så bra!, (förhopningsvis) ;) haha

Vi åker  den 20/6, och lägret börjar den 21/6-27/6. Så vi är där en extra dag.

Sen kmr jag att bila hem genom europa, med min kompis Amanda, hennes pappa & brorsa. Vi kommer stanna i Tysklan och hälsa på deras kompisar, vet jag iallafall. men vi kmr bila i ca 4-7 dagar.

Så altså kmr jag vara borta i ungefär 2 veckor. Och så vitt jag vet, så tror jag inte att jag kmr ha tillgång till en data. Så det betyder att jag inte kmr kunna skriva något på ungefär 2 veckor.

så under de 2 vekorna så önskar jag er redan i förväg,
 -"hoppas att ni kommer ha två riktigt härliga veckor här hemma i sverige, med fint väder! Och även resten av sommarn så hoppas jag att ni har ett trevlig sommarlov elr Semester!"

puss och kram skummbanan! <33333

konfirmation

Hej hej, idag har jag varit på konfismation hos min kusin.
jag tog några bilder men jag har inte hunnit lagt in dom än så dom kmr nog innom några dagar :P det bror på vad som händer. Men nu ska jag gå och titta på film med pappa och mamma om inte hon har somnat på soffan.

kram<33

RSS 2.0