jaha jaha...

jaha jaha... imorgon är det valborg, och jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra imorgon! Mamma är bortrest så det blir vell att jag går med resten av familjen en liten stund. Helst skulle jag vilja gå med någon kompis.
men men...
På fredag ska jag kanske iväg till mormors landställe, just nu känner jag att det kanske inte är det roligaste som kan hända. För jag har Värkligen lust att åka iväg och köpa skor och titta runt i affärer!!!

Dizzy

hej hej,
Idag på morgonen har jag varit hos doktorn och rönkat. Jag inte åka tillbaka till skolan för för att vi hade halv studiedag, så vi slutade vi lunch. Så jag och mamma åkte och fika och sen kom mormor dit också. Så när mamma åkte iväg och jobba sen så hängde jag med mormor hem Och nu sitter jag vid hennes data och skriver. Snart ska vi äta. Sen ska jag nog åka hem :)

Ha det bra allihopa!

Dagens klipp!
Den lilla killen har varit hos tandläkaren, och känner sig Liiiite dizzy av all medicin. :p

7 things

inget speciellt har hent idag. Har träning ikväll!

Nu kommer en låt som jag tycker är Jätte bra, vet inte vad ni tycker...

visst är hon som skunger först jätte duktig!
neranför är originalet av miley cyrus.


Savannah Outen



Miley Cyrus


Caballo









HAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!
Den här bilden ritade en kille i min spanskagrup idag på tavlan. Vi körde en lek att en person skulle rita en sak på tavlan, så skulle dom andra gissa vad det vad! Jag skulle gissa på en råtta! Det gissade dom flesta på!        
HAHAHA!!!! Det Roliga var, attt det Tydligen skulle Föreställa en HÄST!!! (caballo)!!!!!!!!!!!
Snacka om att alla höll på att dö av magknip!!!!!!!!!!!!!
Det roliga var att han var SERIÖS också! Hihi!!!!

Cupen!

Hej!
I Söndags kom jag hem från norrköping. Vi har haft så sjuuukt kul! Tyvär blev det inget guld! Men jag är Sååå nöjd ändå med att vi kom till final, och att vi fick silver. Om Anna hade varit där så hade det varit pricken över i:et. Men det här har varit den bästa/roligaste cupen med laget ändå. Vi har som sagt spelat med döva tjejer och jag har lärt mig mycket teckenspråk. Och det är värkligen jätte roligt att kunna prata lite med dom. Mitt mål är att lära mig ännu mer. Men det som jag har lärt mig räcker ändå ganska långt i basket världen!





Astrid!







Finaste bilden jag kunde hitta på Sandra!




Det kommer komma mer bilder från cupen om några dagar kanske. pöss

Norrköping nu girls, Glad Påsk på er!

Idag åker jag på basketcup i norrköping. Jag tror laget kommer ha sjukt kul! :D
Men iallafall så kommer ingen data vara tillgänglig så jag kmr inte kunna blogga.
Men jag hoppas alla har en fantastisk påsk. Och så hoppas jag ni håller tumarna för mitt laget, så att vi kanske vinner guld!  ;D. 
Tycker att det är våran tur att få det nu. förra året fick vi silver där. Men det är kul att bara få en medalj eller spela basket i huvetaget. Så jag vet att det kmr bli en bra helg.
Men iallafall....
Önska oss lycka till!

Glad påsk på er!


Förraa årets Silvermedalj.


Påsklov

Hej hej! har varit ute i helgen. det har varit så fint väder. Det känns skit härligt! Nu när det är påsklov också. idag har jag bakat bullar med mormor:) dom blev goda. Snart ska vi iväg och bowla men nu ska jag gå ut en stund innan.
Kram.<33

RSS 2.0