Leslie Myrthil

Alla ni som spelat Basket i Solna vikings vet nog defenitivt vem Leslie Myrthil är. Jag tror även att fler vet vem det är om ens liv är lite inblandat i basket. Kanske även någon annan "icke basket männinska"som vet, Vem vet?
Han spelar i alla fall basket i Solna Vikings herrlag och brukar vell vara med lite då och då i ex (aftonbladets sportsidor) eller interljuvas på tv efter någon match han har spelat.

Man kan på sätt och vis säga att vi nästan känner han. För man hälsar när man ses i basket hallarna och han brukar snacka med min mamma. Och det är nog samma sak för emme. Hennes föreldrar känner nog han på sätt och vis också.

I alla fall.... Saken jag vill komma till är att det är väldigt coolt att de jusst valde han för det som sker på videon (nedanför).
Varföt jusst Leslie liksom? Är han så pass känd?
men ändå fatta vad coolt ändå att sitta och fika inne på NK och inte veta någonting vad som ska hända! Och så liksom är typ 100 extra personer där bara för att på sätt och vis överaska honom!

Coolt & Skojsigt!




Måndag

Hejsan hoppsan på er!
I helgen så har jag spelat USM. Det har varit jätte roligt! Vi har gått vidare till omgång 3 nu. Så USM är inte över för oss än! :D

Idag har jag varit i skolan. inget speciellt har hänt. Det var köttfärssås med spagetti till lunch. för en gång skull var det faktist hel OK "god" mat.

Men, men.... har inget mer att skriva nu så...
Ska på träning snart.

Ha det bra!

Eller fresten!!!!!! jag har visst nått att skriva om!!!!!!! NEW MOON VA SÅ JÄVLA BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag DÖR asså!
Det går inte att sluta tänka på den!!!!! Kan typ inte vänta tills 3:an kommer ut!!!!!!!!!!!  :'(
LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(nu blev det många utropstecken! haha!)




Söt (Amanda instämmer nog :D)


Tacka mig!

titta på hela filmen!!! den är lite tråkig i början, men det är värt att titta igenom hela! Då vet man vem man ska tacka! :D hahaha! (titta igenom hela!)

http://www.tackfilm.se/?id=1258564669115RA50


New Moon

Guuuuud var jag längtar!!!!!!!
Jag ska se den på söndag, och jag kan knappt vänta! Den värkar hur bra som helst! Jag längtar till dom ska släppa flera av bökerna på film! och hon borde skriva fler böcker också! Dom är SÅ bra!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Hi

Hejsan svejsan! vet att jag inte bloggat på åratal! Men jag har faktist inte haft något intressant att skriva om. Det känns somm jag alltid skriver om basket...Men men, vad ska jag annars skriva om? haha.

Idag har jag tagit spruta mot svininfluensan. Usch! jag hatar värkligen sprutor!!!! :D inget jag vill göra om! man känner att det börjar göra ondare och ondare i armen! men för överigt att ha ont i armen och känna sig lite yr då och då så mår jag bra! Tack och lov för det!  
I helgen ska jag spela USM igen! JIPPI! fast den här gången är det i stockholm (åkeshov). Det kommer bli skoj!

Nu ska jag gå och titta på TV! :D
ha det bra så länge så får vi se när nästa inlägg kommer. :D
Puss på er!<3

RSS 2.0